ALEKSIĆ MI JE BIO KAO DRUGI OTAC Boris Milivojević razočaran, od šoka ne može da dođe sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 16:54

"ALEKSIĆ MI JE BIO KAO DRUGI OTAC" Boris Milivojević razočaran, od šoka ne može da dođe sebi

Nakon ispovesti glumice, u javnosti je nastala pometnja.

Glumica Milena Radulović u javnosti je napravila pravu pometnju kada je priznala da ju je silovao reditelj i vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić. Pored mnogih javnih ličnosti i nejnih kolega koji su se oglasili i pružili joj podršku, sada je i glumac Boris Milivojević rekao šta misli o svemu, s obzirom da mu je i kako sam kaže Aleksić bio kao drugi otac.

- Baš smo malopre pričali jedan moj kolega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je takođe išao u tu školu i ja. Prosto mi je neverovatno da sam to čuo, i ako je to istina, nekako sam, moram priznati, razočaran da je jedna ličnost koja je bila jako važna u mom zivotu, pozitivno važna, to mogla sebi da dozvoli kao pedagog, kao čovek - rekao je glumac i dodao:

- Ali, ne bih da donosim preuranjene zaključke, nikakav sud, svakako mi nije bilo prijatno da to čujem jer mi je bio kao drugi ćale, tako kažu i druge moje kolege. Zbunjen sam i zatečen - zaključio je on pa istakao na kom projektu je radio sa Milenom.

- Milenu znam sa snimanja filma "Patuljci sa naslovnih strana" i mogu da kažem da ne verujem da bi ona izmišljala i lagala. Ali, opet kažem, šta se tačno izdešavalo ćemo tek saznati, jos je sve sveze - zaklučuje Milivojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.