ALEKSANDRINA MAJKA STREPI! Anđela PROGOVORILA nakon napuštanja Bele kuće - Sve je zamršeno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 10:02

"ALEKSANDRINA MAJKA STREPI!" Anđela PROGOVORILA nakon napuštanja Bele kuće - Sve je zamršeno!

Evo šta misli o aktuelnostima!

Anđela Ilić je izgubila u duelu za izbacivanje od Aleksandre Nikolić i večeras je napustila "Zadrugu". Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju obavila intervju sa njom.

Šarmantna voditeljka je kratko prokomentarisala novinske naslove i pošalila se na račun veza, a onda je i zadrugarka pristigla.

- Moram vam reći da Aleksandrina majka strepi da se njena ćerka može ponovo naći u izolaciji - rekla je Dušica, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pozdravila gošću.

- Kako si, kakva je situacija - pitala je Dušica.

- Ja odlično, u kući je jako napeto. Mislim da Car voli Maju, Maja Cara. Kod Aleks i Zvezdana je zamršeno. Videćemo šta će se još izdešavati - rekla je Anđela, a potom je dobila zadatak da napiše ime ovonedeljnog vođe.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NULA TOLERANCIJE! Majka Aleksandre Nikolić PODNELA TUŽBE ZA UVREDU ĆERKE "Sve će se videti kad izađu!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023

"Ona osim Miće ona nema iskrene prijatelje."..Slovenka Nikolić, majka Aleksandre Nikolić, gostovala je u emisiji "Izbacivanje" i otkrila voditeljki Dušici Jakovljević da je tužila više zadrugara...- Slovenka, vi već godinama gledate Aleksandru u rijalitiju, da li se ikada ogugla? Da li Aleks...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.