ALEKSANDRA SE UKLJUČILA UŽIVO: Povratak u Zadrugu i suočavanje OČI U OČI sa Davidom - o tome se ĆUTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA SE UKLJUČILA UŽIVO: Povratak u Zadrugu i suočavanje OČI U OČI sa Davidom - o tome se ĆUTI!

Šta će se na kraju desiti?

Aleksandra Subotić je ponovo u Beogradu i to u porodičnoj kući u Kaluđerici gde živi sama sa ćerkom dok joj je otac Karađorđe još uvek u rijalitiju "Zadruga 2".

Svaki njen potez privlači veliku pažnju javnosti, pogotovo jer svi još uvek iščekuju sučeljavanje oči u oči sa Davidom Dragojevićem koji ju je ostavio i ušao u vezu sa Anom Korać. Međutim, iako se to još uvek nije desilo i čini se da će se desiti na kraju rijalitija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne znači da drame u ovoj sapunici manjka.

Naprotiv - svašta se izdešavalo nakon Aleksandrinog odlaska iz kuće Biljane Dragojević kome je, kako se šuška, kumovao Davidov očuh, Predrag Opačić Mungos.

Aleks je trenutno u Beogradu i rešila je da se uključi uživo na Instagramu. Ona je u jednom tržnom centru sa prijateljicom i ćerkom Magdalenom, od koje se ne razdvaja.

Njeni pratioci su je pitali uglavnom isto pitanje - da li se i kada vraća u rijaliti "Zadrugu 2". Međutim, ona nije želela ni reč da kaže na tu temu, nego je pretežno reklamirala događaj na koji je otišla.

- Samo da vam javimo da smo mi dobro i da se dobro zabaljvamo. Tu je moja ćerka i drugarica. Pa ona više liči na nju nego na mene - našalila se Aleks.

A da li će sučeljavanje nje i Davida da se desi pred kamerama rijalitija "Zadruga 2", ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.