ALEKSANDRA SE TRESLA OD STRAHA: Majka je zadrugarki očitala lekciju, pa joj ZABRANILA da radi ovu stvar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 00:13

ALEKSANDRA SE TRESLA OD STRAHA: Majka je zadrugarki očitala lekciju, pa joj ZABRANILA da radi ovu stvar!

Zadrugari su dobili pozdrave.

Večeras je Aleksandra Nikolić otišla u Rajski vrt, gde ju je Drvo mudrosti obavestilo da će dobiti poziv sa svojom porodicom i da treba da spremi 1.500 dinara.

Aleksandra je otišla do Bele kuće da potraži novac od zadrugara i otkrila da se boji.

Aleksandra je dobila poziv sa mamom.

- Sine, dobro sam, sve je u redu, ti si moj život, ti si moje sve. Super sam, evo sedimo, pijemo kafu, kitimo kuću i jelku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Seka ti radi. Sve je u redu, nadam se da ćeš biti i ti dobro. Šta je bilo, bilo je. Nemoj da te je takla muška ruka, ne želim stres da doživljavam. Dosta je bilo svega, smanji alkohol, moli te tvoja mama - rekla je Aleksandrina mama.

- Ne pijem puno - dodala je Nikolićeva.

- Nemoj, ljubi te mama, vidim ponašanje kada popiješ. Miću gledaj kao oca, nemoj ništa da mu odgovaraš, pozdravićeš ga. Pozdravićeš Boru, pevaj sa njim. Pozdravi Paulu, a Sandru zaduži da te budi. Znaš ko si i šta si! Uskoro će ti slava, sve ti pripremamo. Pozdravi Boru, imate zajedničke fanove iz Franfkurta - dodala je njena majka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.