ALEKSANDRA NUDILA USLUGE ZA POBEDU?! Starleta otkrila CENOVNIK, OVOLIKO treba za noć sa njom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 07:49

ALEKSANDRA NUDILA USLUGE ZA POBEDU?! Starleta otkrila CENOVNIK, OVOLIKO treba za noć sa njom!

Car kad bude saznao, pašće mu mrak na oči!

Pobednica ,"Zadruge 6" Aleksandra Nikolić svojevremeno nije birala sredstva kojima će se naći u žiži interesovanja, pa su mnogi zaboravili na njenu burnu i bogatu prošlost.

Iako se sada predstavlja kao čedna i svedena, Crikvenička snajka nudila je besplatne usluge u apartmanu njenom stohiljaditom pratiocu na Instagramu.

Intervju koji je svojevremeno dala za emisiju ,"Ekskluzvino", koja se i danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emituje na televiziji "Pink" sada je ponovo postao viralan. Aleksandra je ponudila onom pratiocu koji bude stohiljaditi na njenom zvaničnom Instagram profilu da provede u apartmanu, potpuno besplatno.

- 100.000. pratilac dobija besplatnu noć u ovom apartmanu, pa sa kim poželi, ja sam ovde - rekla je Aleksandra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.