ALEKSANDRA NIKOLIĆ KREĆE ZA CRIKVENICU! Pobednica Zadruge pred gostovanje na Pinku donela ŠOK ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 12:22

ALEKSANDRA NIKOLIĆ KREĆE ZA CRIKVENICU! Pobednica Zadruge pred gostovanje na Pinku donela ŠOK ODLUKU

"Veridba se tako ne prekida!"

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i dalje se teško miri sa raskidom sa bivšim verenikom Filipom Carem.

Kako je još juče otkrila, on je sa njom raskinuo preko poruka i ona takav raskid nije prihvatila, sve dok joj iste stvari ne bude rekao u oči.

Nikolićeva je održala novi "lajv", gde je otkrila da je spremna da ode u Crkivenicu, kako bi sa Carem rešila stvari.

- Razlog je takva budalaština, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to je tako strašno. Da li se jedna veridba tako prekida? Ja ne znam... Ja i zovem i pričam, hoću da porazgovaram, otići ću tamo, pa... Šta bude nek bude. Naravno, kad završim obaveze za par dana, jer ne mogu sada da odem iz nekih razloga - rekla je Aleks, pa dodala:

- Ja smatram da sam ja neko ko tek treba da radi na sebi i svojoj karijeri, ja sam pobednica, neke stvari mi zaista ne priliče. To je to. Moram nešto da pročitam, nešto mi je Darkić poslao - otkrila je Nikolićeva tokom svog "lajva".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.