ALEKSANDRA NAPUŠTA SRBIJU! Nakon vesti o raskidu sa Carem, donela odluku - ponudu dobila u finalnoj noći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 22:59

ALEKSANDRA NAPUŠTA SRBIJU! Nakon vesti o raskidu sa Carem, donela odluku - ponudu dobila u finalnoj noći!

Drugarica otkrila šta se dešava u njihovoj vezi!

U medijima je odjeknula vest da su Aleksandra Nikolić, pobednica Zadruge 6 i njen dečko Filip Car raskinuli. No, kako se kasnije saznalo, njih dvoje su se blokirali na Instagramu, nakon čega je sada sve u redu, bar tako Car tvrdi. 

Međutim, kako prenose domaći mediji, Aleksandra planira da napusti Srbiju, a izvor blizak njoj otkriva i gde planira da ode. 

- Ja ne znam da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su raskinuli, koliko znam sve je u redu sa njima, ona svakako sada planira da završi sa svim obavezama, odradila je intervjue koje ima prema Pinku i sada se sprema za odlazak kod Filipa i njegove porodice. Ona je upoznala njegovog oca, stvarno su se ispričali i na finalu su se dogovorili da dođe kod njih u Crikvenicu - započinje Aleksandrina drugarica priču i dodaje:

- Ona je pričala sa Filipom, pa su se dogovorili da dođe sutra kod njega, on će je sačekati, pa će se nauživati, dok ne budu trebali ponovo da dođu za Srbiju zbog obaveza. Stvarno, koliko znam, sa njima je sve u redu, tu je došlo do nekog nesporazuma, nekog baga, šta već, ali da su raskinuli, stvarno nisu, sve je u najboljem redu - završava drugarica Nikolićeve za "Republiku".

BONUS VIDEO: Aleks Nikolić se obratila Dejanu Dragojeviću, pa joj Ana Ćurčić prekinula intervju

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.