ALEKSANDRA MLADENOVIĆ VIŠE NEMA DEČKA KOME JE POSVETILA CEO ALBUM! Slobodna sam, videćemo šta će biti

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ VIŠE NEMA DEČKA KOME JE POSVETILA CEO ALBUM! "Slobodna sam, videćemo šta će biti"

Ne brine zbog toga.

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović priznala je da više nije zauzeta, ali da veoma pozitivno gleda na budućnost. Čim je sletela iz Beča, gde je išla da radi, odmah je sve razjasnila.

- Nisam više zauzeta. Sada sam slobodna... pa ćemo videti šta će biti - istakla je ona sa osmehom na licu.

S druge strane, pevačica je nedavno teškom životnom pričom privukla svu pažnju javnosti. Ovom prilikom objasnila je da svoju borbu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije podelila s javnošću kako bi je žalili, bez obzira na komentarie koji su se izrodili.

Večeras @club_village_vienna ❤❤❤❤ Vidimo se uskoro! 💋💋💋💋💋

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Jan 18, 2020 at 3:06pm PST

- Jako težak put je bio. Baš sam se borila, radila i gradila... Bilo je jako teško. Neki ljudi su to shvatili kao neko šlihtanje, sažaljevanje ili žaljenje, ali me to nije doticalo. Imala sam teško detinjstvo. Mlada sam počela da pevam, ali generalno je sada sve odlično - zaključila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.