ALEKSANDRA JE TREBALO DA POBEDI - Dušica Jakovljević ODMAH REAGOVALA u ime PRODUKCIJE: Vi to znate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 09:32

ALEKSANDRA JE TREBALO DA POBEDI - Dušica Jakovljević ODMAH REAGOVALA u ime PRODUKCIJE: "Vi to znate!"

Odmah je prekinula!

Sinoć su u studiju kod Dušice Jakovljević gosti bili majka Aleksandre Nikolić, Slovenka Nikolić i otac Zvezdana Slavnića, Moka Slavnić.

Oni su tokom emisije imali raprave, a mnogi su bili oduševljeni Mokom i njegovom podrškom ali i kritikama na račun svog sina.

Međutim, u jednom trenutku je došlo do neprijatne situacije kada je Aleksandrina majka imala lapsus.

Slovenka je htela da kaže da je Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila favorit za pobedu, da je imala mnogo fanova u vezi sa Dejanom Dragojevićem, te je u obraćanju rekla da je Aleks trebalo da pobedi, na šta je voditeljka odmah reagovala:

- Filip Car je po mojoj nekoj psihologiji ušao sa namerom da prosto spusti moju Aleksandru, pošto je ona bila favorit, znao je da će... prosto, to vi znate, da je bila prva za pobedu... - govorila je Slovenka, na šta je Dušica reagovala:

- Ja to stvarno ne znam - rekla je voditeljka.

- I niko to ne zna - dodao je Moka.

- Dobro, mislim, imala je toliko veliku podršku. Izvinite što sam rekla, ja se stvarno izvinjavam  - rekla je Aleksandrina majka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.