ALEKSANDRA GA RASKRINKALA! Zadrugar krije da je bio u ZATVORU! Svi su mu OKRENULI LEĐA zbog toga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 20:49

ALEKSANDRA GA RASKRINKALA! Zadrugar krije da je bio u ZATVORU! "Svi su mu OKRENULI LEĐA zbog toga!"

"Laže danonoćno."

Danas je nastavljena emisija "Pitanja gledalaca" a tema o Aleksandru Saueru se pokrenula.

Kako je navela zadrugarka Aleksandra Momčilović, Saueru su svi okrenuli leđa jer je navodno bio u zatvoru.

- Šta to ti sve znaš o Saueru? - glasilo je pitanje

- To su neke stvari koje mi je Sandra pričala. To je bilo za ono da on ni napolju nema prijatelje, svi su mu okrenuli leđa zbog mesta (zatvora) gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio. Ne znam šta još ima, ne mogu da se setim... - pričala je Aleksandra, pa dodala:

- Možda za Maju. Znala sam za tu priču da je rekao, ne samo Ivanu i Keriću, bilo mu je krivo što je Kerić došao u hotel, jer bi sigurno nešto bilo između Maje i njega - odgovorila je Aleksandra.

- Ta devojka (Sandra) je izmislila da me zna 15 godina. Izmislila je za Aleks i Zvezdana, laže danonoćno. To govori o njoj, znamo se godinu dana - dodao je Sauer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.