ALEKSANDRA DOBILA INFORMACIJE IZ SPOLJNJEG SVETA: Nikolićevoj prenešeno da NEMA PODRŠKU, a pomenuta je i njena majka

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 16:20

ALEKSANDRA DOBILA INFORMACIJE IZ SPOLJNJEG SVETA: Nikolićevoj prenešeno da NEMA PODRŠKU, a pomenuta je i njena majka

Iznervirala se!

Tokom nominacija u kojima su zadrugari nominovali između Žane Đorđević i Marka Stefanovića, zadrugari su izglasali Marka, a od strane gledalaca nominovan je Borislav Terzić Terza.

Međutim tokom izlaganja Nece Lazića koji je osuo žestoku paljbu po Žani govoreći da je notorni lažov, pa se osvrnuo na to da se iz Amidži šou-a vratila u alkoholisanom stanju, a porekla je da je uopšte pila, umešala se i Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikolić koja je otkrila da joj je Žana unela informaciju da ona nema podršku od strane svoje majke kada je u pitanju njena veza sa Filipom Carem.

- Ovo je žena koja ima 38 godina koja mi je rekla da moja majka ne podržava tvoju vezu sa Filipom  i da ona ne bi želela da bude na mom mestu - rekla je Aleksandra.

- Ja sam rekla nešto drugo, ali ti ne slušaš - odgovorila joj je Žana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.