ALEKSANDRA DEO NOVCA DALA CARU: Nikolićeva već ostala bez dela nagrade, kupuje mu i besan automobil!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 17:43

ALEKSANDRA DEO NOVCA DALA CARU: Nikolićeva već ostala bez dela nagrade, kupuje mu i besan automobil!

Imala je jasan razlog zbog kojeg se odlučila na ovaj potez.

Aleksandra Nikolić je odlukom naroda odnela pobedu u "Zadruzi 6" i osvojila nagradu od 50.000 evra, a iako je očekivala visok plasman, kaže da se pobedi nije nadala.

Aleks je pobednica sa čak 36% glasova publike, a kada je saznala da je upravo ona pobednica, nije krila sreću i suze radosnice.

Nakon završenog rijalitija, i informacije da "Zadruge" više neće biti, za mnoge od učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijalitija se postavlja pitanje šta dalje? Izvor blizak pobednici, otkriva za “Super TV” da je Aleksandri najbitnije da je uspela da obezbedi sebe i porodicu. Čitav život sve što radi je, kako kaže izvor, da bi imala krov nad glavom i kako novčano ne bi patila.

- Mnogi osuđuju Aleksandru zbog ružne prošlosti, ali ona je to videla kao jedino rešenje u tom momentu. Teško je kada ste prepušteni samom sebi i kada ni od čega treba da stvorite nešto - kaže izvor koji u razgovoru za “Super TV” otkriva da se bivša zadrugarka odlučila na otvaranje salona za negu lepote.

- Aleksandra je na tu ideju došla još dok je bila u rijalitiju, ali nije želela da podeli sa ostalima jer nije znala da li će ona biti ta koja će kući odneti ček sa 50.000 evra. Nakon pobede, prelomila je i rekla najbližima u šta će uložiti novac. Samim tim, ne želi više da bude deo javnosti, hoće da se skrasi, što je jednim delom i ostvarila kada je Filipu rekla “da”.

Kako izvor dalje navodi, Nikolićeva je odlučila da deo novca od nagrade da svom vereniku Filipu Caru.

- Aleksandra je svesna da Filip nije mnogo para zaradio u “Zadruzi” i zato je odlučila da mu jedan deo pokloni. Nakon veridbe, smatra ga članom porodice i mišljenja je da ako će obezbediti porodicu i dati im deo nagrade, onda treba isto da uradi i kada je njen verenik u pitanju - priča izvor i dodaje:

- Prijateljice su joj rekle da to ne radi jer se sa Filipom nikad ne zna. Dale su joj do znanja da je Filip ženskaroš i da može da se desi da odustane od ženidbe, te da se raziđu. Tada će uslediti kajanje što je došla na ideju da nagradu troši na njega. Aleksandra je sada sigurna u svog partnera i u planove za njihovu budućnost o kojima su pričali pre nego što su izašli.

Mladi par sada ima bezbroj zajedničkih planova, a jedan od njih je i kupovina "besnog" automobila.

- Aleks i Filip su još u “Zadruzi” planirali da uzmu zajednički auto. Sada kada je Aleksandra odnela pobedu, te planove mogu i da realizuju. Filipa je malo sramota što neće novčano učestvovati u tome koliko i njegova verenica - govori izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.