ALEKSANDRA DANIMA NE JEDE: Neprepoznatljiva! Posle Davidove izdaje se PREPOLOVILA, a OVDE se KRIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA DANIMA NE JEDE: Neprepoznatljiva! Posle Davidove izdaje se PREPOLOVILA, a OVDE se KRIJE!

Svima žao.

Aleksandra Subotić je nakon diskvalifikacije i dalje živi kod majke Davida Dragojevića sa svojom ćerkom, iako je on u rijalitiju odmah po njenom izlasku započeo vezu sa Anom Korać.

Davidova mama ističe da Subotićeva od kako je izašla iz rijalitija danima ništa nije jela, i da ona i dalje čeka da joj se David vrati.

Ona je viđena sa Dragojevićevom majkom, a tom prilikom je izgledala tužno, ali i izgubljeno. Očaj i depresija su je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savladali, a nesuđena svekrva je istakla kako joj je savetovala da poseti psihijatra zbog Davidove prevare.

Biljana je otkrila i da Aleksandra zbog sramote ne izlazi iz kuće, ali nije ni iz automobila, sve vreme dok je emisija Paparaco lova pratila.

Njih dve su otišle po malu Magdalenu u vrtić, a takođe je otkrila i da nije dozvolila bivšoj verenici svog sina da se odseli, jer se plašila za njeno psihičko zdravlje.

Naime, majka ju je savetovala da sačeka da se sve završi, pa da onda verbalno pokušaju da sve reše.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.