ALEKSANDRA BURSAĆ IZDALA BRENU! Pevačica Granda PODRŽALA Lukasa, pa se oglasila i odobrila pljuvačinu po gazdarici! (FOTO)

Izvor: Svet, 26.Avg.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA BURSAĆ IZDALA BRENU! Pevačica Granda PODRŽALA Lukasa, pa se oglasila i odobrila pljuvačinu po gazdarici! (FOTO)

Pevač Aca Lukas sinoć i danas žestoko je izvređao Lepu Brenu na svom Instagram profilu, a čak je ušao i užestoke sukobe sa fanovima, koji su mu takvo ponašanje zamerili.
Međutim, ono što je posebno skrenulo pažnju mnogima jeste da je mlada pevačica i dugogodišnja Zvezda Granda, Aleksandra Bursać, podržala teške reči koje je poznati folker uputio Breni.

Aleksandra se danas oglasila na Instagramu i svojim lajkovanjem Lukasovog statusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << stavila do znanja svima da ovakve reči podržava.
Aleksandra je zvezda „Granda“ i dugi niz godina je deo „Grand produkcije“, te je mnoge zaprepastilo da je baš ona među osobama koje „lajkuju“ Lukasove uvrede na račun gazdarice „Granda“.
svetsvet
The post ALEKSANDRA BURSAĆ IZDALA BRENU! Pevačica Granda PODRŽALA Lukasa, pa se oglasila i odobrila pljuvačinu po gazdarici! (FOTO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI ESTRADNI RAT: Aca Lukas NAJSTRAŠNIJE izvređao Lepu Brenu

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2019

Kako su mediji i ranije pisali, nije tajna da Aca i Brena nisu u dobrim odnosima, i dok neki smatraju da je razlog za to odlazak Lukasa iz "Granda", drugi spekulišu da je razdor nastao zbog njegove bivše supruge Sonje Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, najgrublje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.