ALEKS UŽIVO U STUDIJU! Priznala sve, a EVO ZAŠTO je UŠLA u Zadrugu nakon diskvalifikacije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKS UŽIVO U STUDIJU! Priznala sve, a EVO ZAŠTO je UŠLA u Zadrugu nakon diskvalifikacije!

Imala je jedan cilj!

Aleksandra Subotić je jedina Zadugarka koja nije gostovala u emisiji "Narod pita", a večeras se to promenilo. Ona je gostujući u emisiji koju je vodio Darko Tanasijević, progovorila o svemu što joj se dogodilo u Zadruzi i kada je izašla iz Zadruge.

Podsećamo da je ona ušla u Zadrugu sa verenikom Davidom Dragojevićem, koji ju je kada je diskvalifikovana, prevario sa Anam Korać i nastavio sa njom vezu, a da sa Aleksandrom nije zvanično ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raskinuo.

- Srećna sam jer sam rešila da se posvetim sebi i svom dobru. Uložiću u sebe. Previše sam vremena i emocija uložila u osobe koje to ne zaslužuju. David je meni bio na prvom mestu. On je moja promašena investicija, ali hvala mu na svemu što je došlo posle njega. Da nije bilo njega ja sada ne bih bila ovakva kakva jesam - rekla je Aleksandra.

Setila se prvih dana u Zadruzi.

- Ušla sam sa verenikom, nas dvoje sami protiv svih, onda je ušao moj tata sa verenicom, pa sam ja haos napravila, onda je ušla i moja mama sa kojom tada nisam govorila, pa sam ja izašla, izgubila verenika, vratila se - setila se svega.

- Istina je samo jedna, mi smo ušli sa njom u Zadrugu i ja sam se držala toga. Taj čovek je za tri dana rešio da promeni naše živote i moj i njegov. Rešio je iz nekih neobjašnjivih okolnosti da demantuje našu vezu. Osetila sam se jadno i nije mi bilo jasno zašto. To je bio razlog mog ulaska u Zadrugu, da to saznam. U redu je da ti se neko svidi, ali treba ostati čovek, a on je rešio da mene zgazi  - rekla je Aleks.

Ona je i zaključila da se David trudi da sa Anom glumi ljubav, ali da mu to ne polazi za rukom.

-Tek kada sam izašla videla sam da se sve promenilo. Njegova mama se okrenula protiv mene, a čuvala je moje dete i to veoma lepo, nemam jednu ružnu reč da kažem. Ne znam zašto se okrenula protiv mene - rekla je Aleks.

VRELI PAPARACO: Sanja Marinković se skunula u KUPAĆI i pokazala SAVRŠENO TELO na plaži! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.