ALEKS ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Nosila sam kragnu, moja ćerka je istraumirana, David nas je spasao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKS ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Nosila sam kragnu, moja ćerka je istraumirana, David nas je spasao!

Bila je zlostavljana.

I danas popodne zadrugari nastavljaju da odgovaraju na pitanja koja im gledaoci postavljaju od sinoć, a i dalje je glavna tema nasilje nad ženama koje se preksinoć, nažalost, dogodilo u rijalitiju. Suzana Perović je zbog nasilja koje je pretrpela od strane Mikija Đuričića bila na meti svih, a iako nije želela da odgovara na pitanja, drugi zadrugari su imali šta da kažu na ovu temu.

Dok se Luna bori u Zadruzi, pogledajte šta Gagi radi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NA ULICI! Isplivao snimak koji je ZAPALIO INTERNET (VIDEO)

- Kakva si ti žena i majka, kad opraštaš ovakve stvari? - glasilo je pitanje za Suzanu, koja je ponovo ostala nema, a onda je Aleksandra Subotić otkrila nešto što je sve šokiralo:

- Meni se desio jedan incident sa ocem mog deteta, ja sam završila sa kragnom. Moja ćerka je pi*kila od stresa u krevetu. Nisam znala više šta da radim, htela sam i kod psihologa da je vodim. Ona je osetila zaštitu kad je videla Davida. Te noći kad se on vratio iz Amerike, ona je prestala da pi*ki u krevetu. Ovo gledaju i prate naše porodice i ja ne mogu da zamislim kako se Suzanina ćerka oseća, pa i sin, dok gledaju kako muškarac sa kojim je njihova majka ušla u vezu radi ovo. Jeste to možda jaka ljubav i sve, ali nema pravo da uradi bilo koju ženu. Možda je ružno da ja savetujem, ali volela bih da pričam sa njom, iako ona ne želi - priznala je Subotićeva, a onda se Suzana ipak oglasila:

- Ja ne pričam ništa, jer jako dobro znam kako se oni osećaju! Ja samo želim da izađem odavde i da porazgovaram sa njima, a onda sa Mikijem. Šta god da mislite, na prvom mestu su mi moja deca i porodica. Ne mogu da pronađem reč da opišem kako se oni osećaju - rekla je Suzana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.