ALEKS SE VRAĆA PRED KAMERE i to ne SAMA! Uhvaćena u NJEGOVOM zagrljaju, a JEZICIMA šta rade... AUH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKS SE VRAĆA PRED KAMERE i to ne SAMA! Uhvaćena u NJEGOVOM zagrljaju, a JEZICIMA šta rade... AUH!

Vrućeee!

Atraktivna rijaliti igračica Aleksandra Subotić, otkako je diskvalifikovana iz "Zadruge", vredno radi na svojoj karijeri.

Redovno reklamira kozmetičke proizvode, pojavljuje se na sajmovima i snima spotove.

Kada smo nedavno porazgovarali sa njom, Aleksandra nam je otkrila da sprema još novih videa sa poznatim pevačima, ali nije želela da otkriva ko je u pitanju. Međutim, sada je na njenom Instagramu osvanuo stori na kome je Subotićeva u društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << popularnog Stevana Sekulića.

U provokativnoj haljini, sa dekolteom u prvom planu, Sandra je dominirala ispred kamere, a na nekim slikama se prepustila Stevanovom zagrljaju, te su zajedno pozirali za Instagram.

Očigledno da je njen bivši verenik David Dragojević sada za nju daleka prošlost i da je nastavila da živi punom parom.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.