ALEKS PONIZILA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Obrisla pod njegovim dostojanstvom i iznela sramne informacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 08:51

ALEKS PONIZILA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Obrisla pod njegovim dostojanstvom i iznela sramne informacije

Neće više da ćuri.

Pobednica rijalitija Zadruga 6 Aleksandra Nikolić ima razloga za slavlje. Osim toga što je pobedila u rijalitiju ona je srećna i ljubavi jer izgleda da u njenoj vezi sa Filipom Carem sve cveta.

Ona je svoju sreću podelila sa gledaocima emisije "Narod pita" a sa njom u gostima bili su Lepi Mića i Bojan Simić.

Ipak njihovu sreću mute neke stvari.

Ona je indirektno potkačila Dalilu i Dejana Dragojevića koji su oboje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imali svoje komentare na račun njene pobede.

- Filip se ne obazire na komentare, ja sam čula za neke storije, ali mene iskreno ne zanima i posvećena sam šta ću da uradim od svog života i mog i Filipovog. Ja sam bila kod njega i vratila sam se zbog emisija, kad završim sa obavezama naravno da ću da odem kod Filipa, jedva čekam i želim da naša ljubav potraje. Ja se borim svim silama. Malopre sam pričala da sam dosta sebe dala, prećutala neke stvari i napravila se luda, baš jer želim da to uspe - govorila je Nikolićeva.

Da li misliš da će Filip da ostane imun na sve naslove? - pitao je Mića.

- Podrške od bivših rijaliti igrača su osmislili, ja ih nazivam botovi, odmah kreće njih milion i sve najgore. Oni su napravili dogovor kad izađu FIlip i ja da naprave hajku i prozivaju me na svaki mogući način, uruše moj ugled. Ako je to pretpreo i naslove drugih portala, šalju mu slike na kojima nisam ja. Drago mi je da sam spojila najveće neprijatelje, spojila ih je mržnja prema meni. Ljudi su od mene imali gora dela u rijalitiju, narod im je oprostio, a meni se ne prašta jer sam ostavila dečka - pričala je Aleksandra.

- Dalila je bila sa Carem, ostavila je muža zbog njega, a to je ozbiljna priča. Dalila je ostavila svog muža zbpog Cara, uvek će da te gleda drugačije, a njega da kritikuje. Ušla si u vezu sa njenim mužem, a onda sa Filipom. Ti si bila u "Zadruzi" gde je bila svadba, udala si se za Dejana, bivšeg muža Dalile Dragojević. Car je bio sa Majom, Dalilom i Aleksandrom, to je problem. Njih tri ako ne mogu na njega, udariće na nju, a tako udaraju na njega direktno - nastavio je Lepi Mića.

Detaljnije u nasatvku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.