ALEKS PALA U ZABORAV: Car bacio oko na zgodnu bivšu zadrugarku - ona će biti njegova sledeća devojka?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 17:34

ALEKS PALA U ZABORAV: Car bacio oko na zgodnu bivšu zadrugarku - ona će biti njegova sledeća devojka?

Poznata po bahatom ponašanju.

Filip Car se ne smiruje. On je poznat kao veliki ljubitelj žena i kao neko kome je teško da ostane veran samo jednoj ženi. Iako se smirio pored Aleksandre Nikolić, mnogi smatraju da to neće dugo trajati i da će momak iz Crikvenice opet krenuti da švrlja. Ipak, Aleks ga drži na tankom lancu te mu ne dozvoljava da ide nigde bez nje.

Ipak, Car izgleda da ima druge planove ili se barem tako nagađa na osnovu objava na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram nalogu.

Naime, fanovi koji motre svaki njegov korak, primetili su da Car ostavlja lajkove ispod fotografije bivše zadrugarke Martine Petrović.

Martina Petrović je učestvovala u petoj sezoni zadruge. Pozanta je po vrlo bučnom ulasku iako se u samom rijalitiju nije proslavila. oan ej u zadrugu ušla jer je uticajna tiktokerka gde je stekla veliki broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži na kojoj je i dalje popularna i na kojoj često objavljuje detalje iz svakodnevnice, ali i luksuz koji je okružuje.

Martina je pred sam ulazak skrenula je na sebe pažnju bahatim ponašanjem i prozivkama na račun pevačica Sanje Vučić i Milice Todorović. Za sebe je rekla da živi u gradu, za razliku od njih koje žive po selima.

- Ja sam urbana riba iz centra, a one žive po rasadnicima na periferiji - rekla je.

Ipak, ona je relativno brzo izbačena iz rijalitija Zadruga, ali Car je očigledno nije zaboravio te sada lajkuje slike ove atraktivne devojke.

Šta će Aleksandra Nikolić da kaže ostaje nam da vidimo. jedno je sigurno a to je da nikome nije prijatno dok neko tebi iza leđa ostavlja srcad atraktivnim osobama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.