ALEKS ME OVDE ODRŽAVA U SVEMU! Car imao emotivni trenutak, priznao osećanja, Nikolićeva se istopila

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 16:47

"ALEKS ME OVDE ODRŽAVA U SVEMU!" Car imao emotivni trenutak, priznao osećanja, Nikolićeva se istopila

"Stvari koje kod nje nisam voleo, su mi sad najzanimljivije."

Zadrugari su danas dobili zadatak da biraju ko je među njima najzanimljiviji učesnik, a na red je došao i Filip Car koji je iskoristio priliku da pokaže emocije prema Aleksandri Nikolić.

Car je potom izabrao ko je po njegovom mišenju, najzabavniji zadrugar, te šokirao pomenom Lepog Miće, ali i Divne DNK.

- Niko od vas nije naveo Lepog Miću, a jedan je od retkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji ume da nasmeje do suza sve koji se ovde nalaze. Svi ste ovde zabavni na svoj način. Zanimljiv je i Zvezdan. Zabavne osobe su i one koje se nalaze u njegovoj blizini, to je činjenica. Neću biti pristrasan. Na prvom mestu mi je Divna. Ona je izuzetno zabavna, drugačija i sprecifična. Uvek se nasmeje kad nešto pričam, a onda i meni samom izazove osmeh.

- Aleks je neko ko me održava ovde, zanimljiva je u svemu. Stvari koje kod nje nisam voleo, su mi sad najzanimljivije. Ne želim sad da navodim nju, jer je očigledno da mi je ona najzanimljivija. Mića će biti na drugom mestu. Brendon neka bude treća osoba. Specifićan je, ne volim kad se oblači kao žena, ali je u njegovoj glavi jako dobro - rekao je Car.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.