ALEKS JE MAJIN FAN, ONA JE ZA NJU INSTITUCIJA! Taki opleo po Nikolićevoj, urnisao i Cara ovim rečima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 22:58

"ALEKS JE MAJIN FAN, ONA JE ZA NJU INSTITUCIJA!" Taki opleo po Nikolićevoj, urnisao i Cara ovim rečima

Marinković razvezao jezik da odbrani svoju ćerku.

Nakon što su se sinoć tokom emisije ''Pitanja novinara'' sukobile Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, za Pink.rs se oglasio Radomir Taki Marinković.

Taki je potvrdio Majine navode da je Aleksandra bila njen fan, kao i da je ne smatra svojom konkurencijom, te da ne gaji ljubomoru pre njoj.

A imao je poruku i za Filipa Cara, koji je takođe sinoć tokom emisije svojim izlaganjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potkačio Maju.

- Aleksandra je bila Majin fan, toga se sećam i ja. Nije ona jedina, bilo ih je mnogo unutra koji su bili njeni fanovi. Maja je za Aleksandru i Cara, kao i za većinu njih tamo institucija, bog i batina, princeza tatina! Cara bolje da ne komentarišem. Svašta bih mu rekao. To sa Aleks niti je neka ljubav, niti bilo šta. Trajaće još malo, a onda će Car da se okrene nekoj drugoj, kako to i obično bude kad je on u pitanju. Samo što dalje od mog deteta. Maja igra igru, nju tamo niko ne zanima. Car i Janjuš su za nju daleka prošlost - poručio je Taki za "Pink.rs."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.