ALEKS JE BEZKARAKTERNA LIGNJA! Kačavenda ošurila po zadrugarima - Car je francuski buldog, kako ih nije blam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 23:14

"ALEKS JE BEZKARAKTERNA LIGNJA!" Kačavenda ošurila po zadrugarima - Car je francuski buldog, kako ih nije blam...

"Imam utisak da se igra tu nekoliko ljudi."

Kuma Ane ĆurčićMilena Kačavenda, večeras je gostovala u jednoj emisiji.

Ona je ovom prilikom prokomentarisala pomirenje Filipa Cara Aleks Nikolić.

- Rekla si da je Filip Car dobar frajer - rekla je voditeljka.

- Pa da, videla sam u nekom kafiću francuskog buldoga, popeo se na stolicu i šarmirao neku ženu i odmah sam rekla: "Evo ga Filip Car". Šta će ove žene?! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovo je samit nesvrstanih. Ja bih izabrala nekoga ko nije lep, ali ima harizmu - rekla je Milena.

- Ako uđeš u Zadrugu, je l' možemo da očekujemo nešto sa Filipom Carem - pitala je voditeljka.

- Možete. Ja ću njemu prvom da se obratim i da ga pitam: "Da li ti druže stvarno misliš da si neki je**č presretač?". Ne znam kako ove devojke nije blam i kako on njih sve šalta. Ne radi se tu više o moralu, ali je l' moguće da žene nemaju pardona?! Baš sam gledala kada je on bio pijan i kada joj se obraćao, a ona je bila preponosna. Ona mi je nekako beskarakterna lignja, jedino na njoj što vredi je plava kosa. Imam utisak da se igra tu nekoliko ljudi. Meni je Filip Car Sulejman tamo - rekla je Kačavenda.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.