ALEKS I CAR NISU ZAJEDNO - pobednica Zadruge 6 se oglasila svojim fanovima: Evo što se promenilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 09:30

ALEKS I CAR NISU ZAJEDNO - pobednica "Zadruge 6" se oglasila svojim fanovima: Evo što se promenilo

Ne štedi sebe.

Aleksandra Nikolić je osvojila prvo mesto u šestoj sezoni Zadruge i na taj način osvojila 50.000 evra, a izgleda da je već krenula da troši pare .

Ona ne štedi sebe te je posle samo nekoliko sati sna odlučila da ode u jedan beogradski mol gde kako bi pogledala kakvi su trendovi aktuelni, kako bi se uklopila u modu leta 2023. pošto je sve propustila provodeći vreme u rijalitu 9 meseci.

Nikolićka se odatle obratila i svojim pratiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Instagramu.

- Razmišljala sam da li da uključim komentare, da čujem šta mislite, tako da sam ih otključala, pa pucajte - rekla je Aleksandra u "lajvu" dok se šetala po radnjama.

Kada je završila kupovinu, Nikolićeva je okupila prijatelje, među kojima su se našli njen frizer, ali i voditeljka "Zadruge" Ivana Šopić, te s njima otišla u jedan restoran gde su slavili trijumf uz vino.

Ono što je primetno je da njenog verenika Filipa Cara nije bilo ni na vidiku, pa su se odmah pojavili komentari da je njihova veza prekinuta čim su kročili u spoljni svet.

Ipak, Aleks je, kao i Car, to demantovala narednim storijem na Instagramu kada je objavila njenu i Filipovu sliku kako se ljube nakon što je ona proglašena pobednicom šeste sezone ovog rijalitija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.