ALEKS DOBILA NEVEROVATAN POKLON OD PORODICE FILIPA CARA - evo šta je dočekalo u sobi u Crikvenici

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 20:39

ALEKS DOBILA NEVEROVATAN POKLON OD PORODICE FILIPA CARA - evo šta je dočekalo u sobi u Crikvenici

Mnogima krenule bale na usta čim su videli sliku.

Aleksandra Nikolić ima više razloga za sreću. Pobedila je u "Zadruzi 6", a i sada uživa sa svojim dečkom Filipom Carem na hrvatskom primorju u njegovom rodnom gradu, Crikvenici.

Kako je i sama potvrdila, upoznavanje sa porodicom je sjajno proteklo te ima samo najlepše impresije iz hrvatskog grada.

Aleks je podelila sliku na Instagramu i svima pokazala kako Filip brine o njoj i da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona oseća kao prava carica. Naime, Nikolićeva je dobila obrok u krevet, a svojim pratiocima je pokazala šta je to Car spremio.

Na tanjiru se vidi puno lokalnih, domaćih delikatesa u kojima je Aleks sigurno uživala.

Car je verio Aleksandru Nikolić na samom kraju šeste sezone. On je to učinio prstenom koji su kupili obožavaoci. Prosidba je priređena uz pomoć produkcije u Beloj kući i Aleks je bez razmišljanja pristala. Interesantno, da njena majka Slovenka nije bila oduševlejna što joj je ćerka u vezi sa problematičnim momkom koji je često vređao, ali da je nakon veridbe odlučila da se pomiri sa time i da podrži svoju ćerku.

Ipak, po svemu sudeći do venčanja neće doći u skorije vreme jer je Car u najnovijem obraćanju priznao da njih dvoje uopšte nisu ni spomenuli venčanje od kada su u Crikvenici.

Aleks je ostavila Dejana Dragojevića upravo zbog Filipa. Iako se Nikolićeva uzdržavala od toga da kaže ijednu ružnu reč o svom bivšem dečku, dotle je momak iz Veternika bio vrlo oštar povodom pobede Nikolićeve.

- Smatram da nema nijedna moja zasluga, jer sve što je proikazano moralno se kosi sa svim ljudskim načelima. Sve što se tiče pobednika smatram da nema nijednu moju stvar, niti kvalitetno delo. Njena pobeda nije moja - rekao je Dejan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.