ALBANCI REAGOVALI: Nakon što je Breskvica podelila Srbe pesmom Gnezdo orlovo, ovim postupkom nas postideli

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 19:38

ALBANCI REAGOVALI: Nakon što je Breskvica podelila Srbe pesmom "Gnezdo orlovo", ovim postupkom nas postideli

Rekao je svoje, a verujemo da će to mnoge iznenaditi... Ili ne?

Pesma "Gnezdo orlovo", kojom će Anđela Ignjatović Breskvica večeras u finalu "Pesme za Evroviziju" pokušati da pobedi i postane predstavnica Srbije na Evroviziji u Malmeu izazvala je brojne reakcije.

Naime, od kako je objavljena pesma, za koju Breskvica ističe da je "prava srpska" - misli na melodiju, tekst i ostale motive, pojedinci sa Balkana napali su je i optužili da je "pesma genocidna"

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Međutim, da pojedinci pa čak i iz Albanije s namerom optužuju Anđelu i to bez osnova, dokazao je upravo jedan Albanac na Tiktoku.

Popularni Beriša, snimio je video koji već broji milionske preglede, a posvetio ga upravo Breskvici. Naime, on je obučen u crvenu majicu sa velikim grbom Albanije stao ispred "srpske trobojke".

Tiktoker je raširio srpsku zastavu, čak je i pomazio, dok je obučen u majicu na kojoj je veliki grb dvoglavog orla. Iako za pojedine deluje kao provokacija, Beriša je za cilj imao nešto sasvim drugačije.

On je pružio podršku Anđeli i čestitao joj na pesmi.

- Svi smo pred Bogom isti. Da se svi volimo, niko nije parče zemlje odneo u grob - piše dok je sve vreme pokazivao rukama srce na srpsku zastavu.

Ovim postupkom, postideo je svakoga ko pravi razliku po bilo kakvom osnovu.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.