ALARMANTNO! Srbijo, Anđela se RASPADA pred našim očima! Vapaj gledalaca zbog mentalnog zdravlja Đuričićeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 17:40

ALARMANTNO! "Srbijo, Anđela se RASPADA pred našim očima!" Vapaj gledalaca zbog mentalnog zdravlja Đuričićeva

Mnogi su zabrinuti za nju!

Anđela Đuričić je kako bi mnogi rekli opsednuta Zvezdanom Slavnićem, do te mere da u pojedinim situacijama izgubi pojam o porostoru i tome da kamere sve uspeju da usnime.

Mnoštvo komentara se niže na njen račun, budući da pojedini korisnici društvenih mreža je ne štede ni ič. Naprotiv, umeju da budu veoma kritički nastrojeni, dok je njeni vatreni fanovi, razume se, brane.

Dok je Zvezdan razgovarao sa Jovanom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tomić Matorom, Anđela je čitavo vreme stajala iza njegovih leđa, oponašajući njegove pokrete i glas, te je u jednom momentu legla preko njega. Mnogima je ovaj potez bio sladak, budući da se vidi koliko je u njega zaljubljena, ali bilo je i onih koji su je žustro iskritikovali, smatrajući da je ovakav postupak krajnje zabrinjavajuć.

Srbijo, ovo je tužno, devojka se raspada pred našim očima... - glasio je jedan od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.