ALARMANTNO STANJE! Lunina GUZA u prvom planu - Pozirala skoro GOLA na plaži! Au, pa ona GORI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALARMANTNO STANJE! Lunina GUZA u prvom planu - Pozirala skoro GOLA na plaži! Au, pa ona GORI! (FOTO)

Svi su gledali u njene obline.

Luna Đogani se od naporne rijaliti sezone odmarala najpre u Grčkoj, a potom je otišla na još jedno putovanje - u Dubai, iz kojeg se takođe redovno javljala svojim fanovima putem objava na društvenim mrežama.

Sudeći po fotografijama, Luna ne želi da se vrati kući, odnosno u realnost koja je zadesila sa bivšim supružnicima Kristinom Kijom Kockar i Slobom Radanovićem.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Aug >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 7, 2018 at 4:31am PDT

I zbog toga, koristi svaki trenutak da pozira i objavi fotografije koje će zaintrigirati maštu mnogima, a pogotovo pripadnicima muškog pola, a ovoga puta je otišla korak dalje.

Naime, ona je okačila Instagram stori na kome pozira u izazovnom kupaćem kostimu roze boje koja ističe njene obline, u veoma provokativnoj pozi.

A onda je odlučila da podeli još jedan video snimak ležaljke, na kom je istakla svoju pozadinu.

Sloba kada bude video šta njegova bivša devojka radi, verujemo da mu neće biti dobro.

HISTERIČNO VRIŠTALA: Kija Kockar istupila pred podivljalu masu i BACILA osudu na PRELJUBNIKA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.