AKO TO JE SVE... Goran Karan NEUTEŠAN: Uputio Rajku DIRLJIVU PORUKU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 12:08

"AKO TO JE SVE..." Goran Karan NEUTEŠAN: Uputio Rajku DIRLJIVU PORUKU! (FOTO)

Bili su veoma bliski.

 Vest o smrti muzičara Rajka Dujmića potresla je njegove mnogobrojne kolege, koje su se opraštale od njega potresnim rečima. Jedan od njih je i Goran Karan.

Naime, Rajko i Goran su bili veoma bliski. Oni su 2015. godine snimili pesmu "Ako to je sve" i upravo je Karan uz njihovu zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu preminulom muzičaru uputio reči:

Rajko... hvala ti za sve#akotojesve#gorankaran

Објава >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << коју дели Goran Karan(official) (@goran_karan_official) дана 4. Авг 2020. у 9:00 PDT

 - Rajko... hvala ti za sve, ako to je sve.

Da podsetimo, svojevremeno je Karan o njihovoj saradnji i Rajku imao samo reči hvale:

- Saradnja s Rajkom Dujmićem divno je i novo iskustvo te prilika za rad s velikim autorom. U ovom slučaju njegova muzika je zapravo srećan spoj okolnosti, slučajnost, sudbina, Božja namjera - kako god to želite nazvati. Nakon intervjua koji sam radio za časopis Cantus, uz jedno veliko poštovanje prema njegovom radu, pitao sam ga za mišljenje o tekstu. Nije prošlo ni 40 minuta od kad smo se razišli, kad me je nazvao da javi da je pjesma gotova.

Spot njihove zajedničke pesme možete pogledati u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.