AKO NEMAŠ ŽENU, POTREBNO TI JE... Jelena uputila NEPRISTOJNU PONUDU momku pored bazena, Ivan sve snimio

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 22:04

"AKO NEMAŠ ŽENU, POTREBNO TI JE..." Jelena uputila NEPRISTOJNU PONUDU momku pored bazena, Ivan sve snimio

Rešili da se našale!

Ivan Marinković i Jelena Ilić aktivni su na društvenim mrežama i često objavljuju šta im se dešava u životu nakon izlaska i rijaliti programa "Parovi".

Ovaj zaljubljeni par rešio je da se opusti i da ode na odmor u Egipat. Sa svojim pratiocima na Instagramu Ivan je podelio zanimljiv video. Njih dvoje rešili su da se našale sa momkom koji masira turiste pored bazena. Jelena je pokušavala da ga ubedi da je njemu potrebna masaža, ali nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspela da ga nasamari.

-  Imam nešto za tebe. Radiš previše, potrebno ti je opuštanje. Ako nemaš ženu, potrebno ti je da odeš na masažu - poručila je Jelena momku, aludirajući na to da ona može da mu naplati masažu.

- Znam, imam prijatelje koji mi u tome pomažu - odgovorio je maser, dok se Ivan sve vreme smejao i upitao Jecu koja je cena, a momak se zatim nasmejao i otišao.

Jeca prodaje prodavcu vec prodato😱😱😱👹👹

A post shared by Ivan Marinković (@ivanmarinkovic79_official) on Oct 19, 2020 at 10:10am PDT

- Jeca prodaje prodavcu već prodato - napisao je Ivan u opisu videa.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.