AKO MI PROGOVORIMO... Dalila se SUROVO OBRATILA na Instagramu: Rečenica smrdiš na loj ...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"AKO MI PROGOVORIMO..." Dalila se SUROVO OBRATILA na Instagramu: "Rečenica "smrdiš na loj" ..."

Bez dlake na jeziku...

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su nedavno zbog bega iz "Zadruge 3" diskvalifikovani, te su juče tek došli po svoje stvari na Pink televiziju, što možete pročitati ovde.

Međutim, nakon izlaska, Dejan je otvorio Instagram nalog, koji je preko noći dobio fascinantnih 10.000 pratilaca, ali to nije potrajalo, jer su mu "antifanovi" prijavili profil, te je već drugi put ugašen. Tim povodom se oglasila i Dalila i ovim rečima se osvrnula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i na diskvalifikaciju:

- Samo da vas obavestim da su Dekiju po drugi put oborili zli ljudi Instagram. Kome smetamo "sitni i nebitni"? Ako mi progovorimo o nekim stvarima koje su se tolerisale hmm, neće biti baš dobro… Rečenica "smrdiš na loj" vrlo je dobro poznata narodu! Uvek sam znala da narod vidi sve! Narode, hvala Vam na ogromnoj podršci, hvala što sve vidite onako kako smo videli i mi! Hvala vam što ne dozvoljavate da budete zamorčići! - napisala je Dalila na svom Instagram nalogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.