AKO JE DOBILA PARE U KAZINU ONDA JE LUTKICA, AKO NIJE KREĆE SVAĐA: Bebica ne prestaje da urniše Kuliće

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 10:10

"AKO JE DOBILA PARE U KAZINU ONDA JE LUTKICA, AKO NIJE KREĆE SVAĐA": Bebica ne prestaje da urniše Kuliće

Nastavio da iznosi sav prljav veš!

Nenad Macanović Bebica šokirao je javnost novim detaljima koje je otkrio dok je gostovao u emisiji "Narod pita", on je tom prilikom rekao šta se sve dešavalo dok ga je Marija držala zatočenog, te šta je sve preživljavao u porodičnoj kući Kulića i kako je izgledao njihov zajednički život u Nišu.

Bebica je ispričao kako se odvijao njegov dan i u kakve je nezgodne situacije upadao kada Miljana ode da se kocka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Može li da opiše svoj jedan običan dan u porodici Kulić - pročitao je voditelj, pitanje jednog gledaoca, na šta je on odgovorio:

- Ustanem uvek ranije, odem popijem kafu posle toga odvedem Željka u vrtić. Miljana kad ustane počinje tenzija, onda ustane Marija pa kreće prva jutarnja svađa. Onda odemo do grada, ja dok se parkiram Miljana je već nestala i otišla u kazino. Za to vreme ona založi telefon, a ja idem da vratim telefon. Posle se vratimo, ako je izgubila pare Marija se dere na nju, ako je dobila onda je lutkica - rekao je Nenad.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.