AKO IZBACIM SLIKU IZ TELEFONA KOJU IMAM, ti si devojko, ZAVRŠILA PRIČU! Bane Đokić zapretio Maji Marinković i njenom ocu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 18:56

"AKO IZBACIM SLIKU IZ TELEFONA KOJU IMAM, ti si devojko, ZAVRŠILA PRIČU!" Bane Đokić zapretio Maji Marinković i njenom ocu

Svake srede u 20h! Emisija "Između dve vatre"

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo bivšeg zadrugara i vlasnika čuvenog Etno sela u kojem učesnici Zadruge provode najviše vremena po završetku svake sezone, Baneta Đokića.

Bane je nedavno započeo žestok rat sa ocem Maje MarinkovićRadomirom Takijem Marinkovićem kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je objavio snimak obnažene Maje kako sedi na krevetu, a u opisu snimka on navodi da Maja psuje upravo Taki i da je u alkoholisanom stanju.

Majin otac se ubrzo oglasio, pa najavio tužbu za Baneta, a Bane mu je u emisiji "Između dve vatre" zapretio sa još materijala koji poseduje o Maji.

- Bolje da me ne diraju, neke snimke koje imam je nelegalno objaviti, tako da je bolje da ćute i da me ne teraju da se branim - rekao je Đokić.

- Imamo mi i snimke sa sigurnosnih kamera koje nikada ne koristimo u privatne svrhe već samo kada se dogodi neka situacija, a bilo ih je dosta tako da su snimci sačuvani i ja ih imam - rekao je Bane.

- Ja sam već imao rat sa Majom kada sam branio moju drugaricu Sandru Čaprić, ona je mene provocirala i pljuvala i ja sam se branio i rekao Maji: "Devojko, ako ja plasiram sliku koju imam u telefonu, ti si završila priču!" - zapretio je Bane u emisiji Između dve vatre.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.