AKO GA ZAKON OSUDI, OSUDIĆU GA I JA! Sandra Rešić o puštanju Stefana Karića iz pritvora On će uvek biti moj drug!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 08:46

"AKO GA ZAKON OSUDI, OSUDIĆU GA I JA!" Sandra Rešić o puštanju Stefana Karića iz pritvora "On će uvek biti moj drug!"

Iznela je svoj stav o skandalu!

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić bila je jedna od zvanica na proslavi rođendana njene koleginice Aleksandre Mladenović u jednom prestoničkum hotelu.

Sandra je govorila o aktuelnostima, a nezaobilazna tema je i puštanje na slobodu njenog prijatelja i nekadašnjeg cimera iz Zadruge, Stefana Karića.

Sandra se do sada suzdržavala od komentarisanja, ali je sada otkrila njen stav.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ako ga zakon osudi, osudiću ga i ja. Ja znam neke stvari, čuli smo se, ali ne bih baš sve otkrivala dok je proces u pitanju, to je više prijateljski, porodično kada pitaš nekog svog, tako da ne bih previše otkrivala. - počela je Sandra, pa dodala:

- Ne želim da opravdavam bilo kakvu vrstu nasilja, ni nad ženama ni nad muškarcima, ja sam rekla, ako je Stefan kriv i ako se dokaže da je kriv, prva ću da ga osudim, ako treba i javno - rekla je bivša zadrugarka.

Ceo intervju sa Sandrom Rešić pogledajte ispod ovog teksta.

KLIK OVDE ZA CEO INTERVJU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.