AKCIJA: Pomozimo Anđeli da ozdravi!

Izvor: Poznati.info, 06.Nov.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA: Pomozimo Anđeli da ozdravi!

Za nastavak lečenja Anđele Janković (9) potrebno je sakupiti 100.000 evra. Brojne poznate ličnosti dolaze 7. novembra na humanitarno veče

Vipovci za Anđelu!

Brojne poznate ličnosti okupiće se 7. novembra u beogradskomklubu „Teatro“ kako bi dale doprinos u prikupljanju novčanih sredstava za lečenje devetogodišnje Anđele Janković iz Zemuna, kojoj je 12. septembra u Istanbulu izvršena operacija tumora na mozgu. Devojčica je pre tri dana podvrgnuta i prvoj hemoterapiji i sada se oseća dobro, ali za nastavak lečenja potrebno je obezbediti još 100.000 evra.
Među onima koji su se odazvali pozivu su Tijana Dapčević, Bojan Bjelić, Ivana Elektra, Danijel Pavlović, Zorana Pavić, Bojana Stamenov, Darko Lazić, Nemanja Stevanović, Mina Kostić, Olja Karleuša, Ana Sević, Isidora Bjelica, Dušan Panajotović, Ivana Mihić, Milan Dinčić, Ana Kokić, Branislav Trifunović, Milan Mitrović, Mira Škorić, Katarina Šišmanović, Dušan Svilar, Nataša Miljković i Slavko Beleslin.
Ulaznice u klub će se naplaćivati simboličnih 200 dinara, pa stoga upućujemo apel svima da dođu i podrže ovu humanitarnu akciju.


Mina Kostić, Nataša Miljković, Slavko Beleslin I Tijana Dapčević Samo su neki koji će podržati akciju
 
Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na žurku, Anđeli možete pomoći na sledeći način:
Pošaljite praznu poruku na 1737. Cena poruke je 50 RSD + 0.093 na ime osnovne usluge slanja sms poruke. Važi samo za korisnike MTS
 
Više informacija na zvaničnoj FB grupi: http://www.facebook.com/groups/407293879327932/
 
Kurir/Poznati.info
Slične, interesantne teme:Vipovci pevaju za malu Anđelu!Pevači pevaju za Anđelu!Tijana Dapčević: Skinula sam se kao i sve druge pevaljke!

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.