AJOJ, UDARIO BRAT NA BRATA! Šokantne scene u Parovima - Jovanovići napravili HAOS, tresla se vila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 09:04

AJOJ, UDARIO BRAT NA BRATA! Šokantne scene u Parovima - Jovanovići napravili HAOS, tresla se vila!

Sve zbog žene!

Braća Zoran i Željko Jovanović sukobili su se sinoć u vili "Parova" zbog Ivanie Bajić. Dok je Željko bacio drvlje i kamenje na Bajićevu, Zoran je stao u njenu odbranu:

- Ja tvrdim da Ivania nije želela da nas razdvoji, to mi je nekoliko puta i sama priznala - ubeđen je Zoran, ali Željko je drugačijeg mišljenja:

- Ti si zaljubljen, ja pokušavam da ti otvorim oči, ali bezuspešno. Ne želim da te vrti oko malog prsta - pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Željko da bratu otvori oči.

Zoran je čak priznao da ne gaji bratsku ljubav prema Željku, a nakon toga je nastao pravi haos.

- Kada god nađem neku devojku, Željko dođe i ispita šta se dešava. Nekoliko devojaka me je ostavilo zbog njega. Očigledno tim devojkama govori loše protiv mene, te me one blokiraju na društvenim mrežama - požalio se Zoran.

Željko je sve to negirao, uz obrazloženje da uvek štiti Zorana:

- Nije tačno da loše govorim protiv njega. Pokušavam samo da mu otvorim oči, on je zaljubljen. Nikada mu nisam kvario nijednu vezu - rekao je Željko.

Da podsetimo, braća su se više puta svađala u vili, a razlog je bio upravo - Ivania, koja im je očigledno pomutila razum.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.