AJKULA SE POJAVILA BLIZU OBALE: Bivšoj zadrugarki preselo letovanje! Kupači panično bežali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 11:45

AJKULA SE POJAVILA BLIZU OBALE: Bivšoj zadrugarki preselo letovanje! Kupači panično bežali!

U strahu je!

Bivša zadrugarka, Dragana Mitar samo što nije zaplakala kada je stigla u svoj luksuzni hotel u Bodrumu i saznala da su se pojavile ajkule.

Ona najviše brine za svog osmogodišnjeg sina Jovana, pa ga ne pušta u more, već se samo kupaju u hotelskom bazenu.

- Hotel je super, pa možemo da uživamo. More je užasno hladno, baš sam razočarana, a čula sam i za tu ajkulu što se pojavila u Kemeru i to baš blizu obale na plaži i nije mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš svejedno. Zato se moj Joca i ja kupamo samo u hotelskom bazenu - kaže Dragana.

Inače, ajkula se pojavila 450 kilometara dalje od Bodruma, tačnije u mestu Kemer i to na samoj plaži kada su kupači panično počeli da beže i srećom niko nije nastradao.

Međutim, veliki je strah među turistima, tako da se samo najhrabriji kupaju u moru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.