AJAO, OBE IH JE SROZAO? Slobu Kija OVIM uvredila, pa progovorio O MAJICI koju nosi Luna! ŠOK DO ŠOKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2018, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AJAO, OBE IH JE SROZAO? Slobu Kija OVIM uvredila, pa progovorio O MAJICI koju nosi Luna! ŠOK DO ŠOKA

Loš izbor žena možda?

Sloba večeras gostuje u emisiji kod Dušice Jakovljević i tom prilikom odgovara na njena mnogobrojna pitanja. Sreća za gledaoce pa je Luna dala puno materijala za diskusiju, a tu su i nerazjašnjene teme iz prve sezone.

Mnogi su se pitali zašto blogerka spava u Slobodanovoj majci, pored toliko svojih stvari. Da podsetimo, istu tu majicu je Kristina Kockar kupila Slobi, a nju je obukla Luna.

- Stvara se priča da ja nisam imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta da obučem da nije bilo Kije. Ja nisam njoj dao tu majicu, ta majica je ostala - rekao je žustro Sloba.

Šta je sve ispričao pogledajte na snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.