AGRESIVAN! Pa taj S*KS Teodore i Anđela čekamo 2 MESECA! Ufff, Milanova reakcija... ŠOK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AGRESIVAN! Pa taj S*KS Teodore i Anđela čekamo 2 MESECA! Ufff, Milanova reakcija... ŠOK! (VIDEO)

Gromko!

Jedan od parova u "Zadruzi" koji su najturbulentniji čine Teodora Džehverović i Anđelo Ranković. Oni su imali svoje momente sreće, tuge, ljubavnog zanosa, žestokog besa, raskida, pomirenja i svega ostalog što može da se desi prosečnom rijaliti paru ili paru uopšteno. Međutim, veliko pitanje koje su gledaoci dugo postavljali glasi - da li je bilo seksa među njima?

Prema gromkim rečima činilaca ovog para nije bilo seksualnih odnosa, ali novinar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milan Milošević je proneo glas da se ipak dogodio. Tim povodom su Anđelo i Tea popričali s njim, a ton nije bio baš najprijateljskiji. Detalji oko "vatanja" i sličnih erotskih odnosa definitivno nisu za publiku mlađu od 18 godina.

Bilo je tu rasprave, pravdanja, a dvoje zaljubljenih su non-stop potencirali kako seksa nikako nije bilo i da ove priče samo služe za vajne medijske senzacije. Interesantan detalj je bilo učešće Anđele Veštice u ovom razgovoru, a na njenim leđima se vijorio papir na kom piše "agresivan".

Milan je na kraju rekao da će pokušati da sve sredi i da neće širiti vesti o njima.

Podsetimo, ova priča je krenula kada je Luna Đogaj otkrila drvetu mudrosti da su ovo dvoje imali seks zarad nagrade. To bi otprilike bacilo celu njihovu priču u vodu, a taj toliko očekivani događaj za publiku učinilo stvarnim.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.