AFERA SAT: On je misteriozni muškarac zbog kojeg je izbila frka - zadrugarke u klinču zbog njega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 21:21

AFERA SAT: On je misteriozni muškarac zbog kojeg je izbila frka - zadrugarke u klinču zbog njega!

Sve je otišlo predaleko!

Sinoć se u emisiju "Narod pita" uključila Sandra Čaprić, kada se suočila sa Anitom Stanojlović zbog sukoba koje su imale i tom prilikom je nastao pravi haos. Sandra je više puta rekla kako joj je Jovana Tomić Matora bila prijatelj i kako joj je dala da čuva sat koji je dobila od svog rođenog brata koji živi u Americi.

Ona je tokom emisije čestitala Matoroj na venčanju, pa je otkrila kako je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plan da dođe na svadbu, da joj donese poklon i tom prilikom joj je poslala svoj snimak na Instagram, ali joj je Anita odgovorila i onda je usledila rasprava između Anite i Sandre.

Anita je besnela, pa je Matoroj čak i zabranila da odgovori Sandri na čestitke i tom prilikom otkrila da je bacila sat koji je Matora čuvala, a taj sat je poklon Sandri od rođenog brata kojeg nije videla šest godina jer živi u Americi.

Sandra je danas rešila da zaustavi sve priče i tom prilikom je okačila gotografiju svog brata na Instagram.

Moja snaga, naj... Volim te - napisala je Sandra i stavila emotikon srca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.