AFERA SA LUNOM, ULAZAK U ZADRUGU, A SAD... Rešio da se oženi u 2019. i da otera nebitne od sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AFERA SA LUNOM, ULAZAK U ZADRUGU, A SAD... Rešio da se oženi u 2019. i da otera nebitne od sebe

Novogodišnji intervju sa Limmom.

Afera sa Lunom Đogani i to dok je u "Zadruzi 1" trajala njena drama u ljubavnom trouglu sa Kristinom Kijom Kockar i Slobom Radanovićem, problemi sa rečnom policijom, saobraćajna nesreća u gustoj magli, ali i nove pesme i dueti sa Dadom Polumentom i Vladom Matovićem.

Burna je bila 2018. za mladog repera Limmu, a u 2019. on planira da se više okrene poslu i od sebe odgurne nebitne ljude. Opcija oko njegovog ulaska u "Zadrugu 2" je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dalje otvorena, ali se Uroš Paunović, brat voditeljke Dajane, još uvek dvoumi da li da prihvati poziv produkcije. On joj je između ostalog zanimljiv zbog toga što je objavio SMS prepisku sa Đoganijevom, koja ga je navodno muvala i to na oči njegove tadašnje devojke uz reči, kako je tada naveo reper, "da je baš briga za nju, da da budu zajedno i mimo devojke i da je ona valjda važnija" (više o tome pročitajte na OVOM linku).

Limma u svom šaljivom novogodišnjem intervjuu za portal "SrbijaDanas.com" priča o tome kako provodi novogodišnje praznike, kako se dopisuje sa Deda Mrazom, ali i o planovima na ljubavnom planu. Kaže da će se u 2019. možda oženiti, ali da ipak ne planira da se zaljubi.

Optužio Lunu kako ga je nagovarala DA PREVARI DEVOJKU - I TO PRED NJOM: Javila se Đoganijeva! POČELO je

- Volim praznike, ali euforije nema već nekoliko godina unazad. Možda zato što sam postao stariji ili je takav neki "vajb" u državi. Ko zna... Nisam ni jelku okitio. Nije mi je to više zanimljivo, ali zato volim da okitim kuću što sam sa zadovoljstvom i uradio - započinje reper priču za "SrbijaDanas.com".

Tvoj je dodir Criminal ✖🥤 #offw

A post shared by L I M M A ™ (@limmaofficial) on Dec 5, 2018 at 9:46am PST

- Molim!? Šta!? Hoćete da mi kažete da Deda Mraz ne postoji? - razočaran je bio Limma kada je od nas saznao pravu istinu o deki iz Laponije.

MILICA PAVLOVIĆ: Izdržavala bih svog dečka!

- Često pišem Deda Mrazu. Obicno kad sam baš tužan, iz dosade uzmem olovku i papir i pišem. Onda dam irvasu da mu odnese, jer kurirska služba ne vozi tamo. Nemaju zimske gume... - kaže reper kao da ne želi da prihvati činjenicu da se radi o izmišljenoj priči.



A post shared by L I M M A ™ (@limmaofficial) on Dec 21, 2018 at 12:21pm PST

- Da, rešio sam mnogo više da dam sebe u svom poslu, kao i da nebitne ljude udaljim, a fanove i ljude drage približim sebi.

VOZILI GLISER, UPALA IM POLICIJA - PRETRES: Dado Polumenta i Vlada Matović u problemu - MORAĆE da plate

- Ne očekujem da se zaljubim. A da se oženim... Možda...

🤔

A post shared by L I M M A ™ (@limmaofficial) on Oct 4, 2018 at 4:53am PDT

 POVREDA GLAVE! Mladi srpski pevač (21) doživeo SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Hitno PREBAČEN U BOLNICU

- Da okrenu novi list za sve svoje odluke. Želim im mnogo sreće, zdravlja i da i dalje čitaju i prate portal "SrbijaDanas.com".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.