ADVOKAT DOLAZI PO MENE! SVE ĆU DA RAZLUPAM I IDEM ODAVDE! Tara USLOVILA PRODUKCIJU Imate tri minuta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 10:05

"ADVOKAT DOLAZI PO MENE! SVE ĆU DA RAZLUPAM I IDEM ODAVDE!" Tara USLOVILA PRODUKCIJU "Imate tri minuta!"

"Celu kuću ću da vam slomim."

Tara Simov je jutros pravila haos, pa bacala kamenje na kapiju, potom pretila da će razlupati rijaliti i kamere i napustiti Zadrugu".

Taru je iznerviralo što nije dobila lek koji je tražila.

Kamera je snimila Simovu kako baca kamenje na kapiju i obraća se kameri:

- Sledeći ide u prozore, pa u kamere, a ujutru će advokat doći po mene, ljudi, nemojte da mislite da možete da se zaj**avate sa mnom. Ove godine se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nećete zaj**avati samnom - govorila je Tara.

- Celu kuću ću da vam slomim. Imate tri minuta, toliko treba da se prošetate, tri minuta. Sledeći put kada pitam i kad mi se ne donese, sve lupam i idem odavde.

Potom je rekla Ša da je tražila bensedin, pa ispričala da je produkcija dva meseca nije vodila na kontrolu kod lekara navodno, kao i da joj ne daju na vreme terapiju.

Da li će Tara trpeti posledice zbog ovakvog ponašanja i uslovljavanja produkcije, ostaje nam da vidimo.

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.