ADRIJANA LIMA: HRISTOS SE RODI!

Izvor: Kurir, 08.Jan.2012, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADRIJANA LIMA: HRISTOS SE RODI!

Vaistinu se rodi! Adrijana Lima, supruga srpskog košarkaša Marka Jarića i zaštitno lice donjeg veša „Viktorijas sikreta“, na društvenoj mreži Tviter čestitala je Božić po julijanskom kalendaru na čistom srpskom jeziku.

Vaistinu se rodi!

Adrijana Lima, supruga srpskog košarkaša Marka Jarića i zaštitno lice donjeg veša „Viktorijas sikreta“, na društvenoj mreži Tviter čestitala je Božić po julijanskom kalendaru na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čistom srpskom jeziku.

- Hristos se rodi! - glasi poruka lepe brazilske manekenke.

Srpska snajka, koja je još pre dve godine zatražila naše državljanstvo, očigledno se trudi da usvoji i ispoštuje običaje i tradiciju naroda iz kojeg potiče njen muž. Nadamo se da će slavni mama i tata tome naučiti i svoju ćerkicu Valentinu.

Samo da se ne jave lokalne patriote i ne zamere Adrijani što poruku nije napisala ćirilicom. Ali i to će ona sigurno naučiti.

Svaka čast i Vaistinu se rodi!

(M. K. V.)

Prijatelji uzvratili

Božićna čestitka Adrijane Lime izazvala je pravu lavinu komentara na Tviteru.

Prijatelji su oduševljeno uzvraćali sa: „Vaistinu se rodi“, „Bravo, devojko!“, „Ponosni smo na tebe i Marka!“, „Volimo te!“, a bilo je i onih poput: „Je l’ to na bugarskom?“

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.