ADAM ĐOGANI ISPROZIVAO BUZUROVIĆA: Meni nije nimalo do šale! POVREĐEN SAM, ne pitate ni kako sam!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADAM ĐOGANI ISPROZIVAO BUZUROVIĆA: Meni nije nimalo do šale! POVREĐEN SAM, ne pitate ni kako sam!

Naljutio se.

Adam Đogani, brat pobednice "Zaadruge 2", Lune Đogani, nedavno je imao saobraćajnu nesreću, kada je kolima udrio mladi bračni par glumca Stefana Buzurovića i njegovu suprugu Danijelu.

Hollywood #soon

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on Sep 4, 2019 at 1:41pm PDT

Sinoć, u emisiji "Ami Dži šou", Stefan i njegova supruga su gostovani kod ognjena Amidžića i baš povodom nesreće prokomentarisali kroz šalu:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Volim ja tako da izvedem svoju suprugu na sudar - našalio se glumac uživo u emisiji i to je razljutilo Adama, pa se oglasio na društvenoj mreži Instagram:

Just smile :)

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on Mar 17, 2019 at 2:54pm PDT

-Poslednji put se obraćam povodom nesreće, jer meni nimalo nije smešno to što se dogodilo. On pravi šalu na račun nesreće u emisiji? Bravo. Meni nimalo nije do šale sa takvim stvarima. Zatim, to što si roditelj, svaka čast, poštujem, ali to ne znači da ne može da ti se desi saobraćajna nesreća ili da samim tim imaš manje odgovornosti. Pritom, znate da sam povređen, niti ste pitali kako sam niti bilo šta drugo, ja znam da ste vi, hvala Bogu, dobro. I pitao sam vas na licu mesta i ništa mi niste odgovorili. Budite ljudi. Bitno je da smo živi i zdravi, sve pare ovog sveta nam to ne mogu nadoknaditi. Shvatite to! - napisao je Đogani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.