ADAM ADAKTAR PROMENIO BOJU OČIJU: Nakon mnobrojnih ESTETSKIH ZAHVATA, usudio se i na OVAJ KORAK! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 19:47

ADAM ADAKTAR PROMENIO BOJU OČIJU: Nakon mnobrojnih ESTETSKIH ZAHVATA, usudio se i na OVAJ KORAK! (FOTO)

Šok

Već danima unazad televizija Pink najavljuje da će 26. avgusta početi novi rijaliti program pod nazivom"Adaktarovi". U tom TV formatu će učestvovati porodica Adaktar, koja je u medijima postala poznata po skadaloznom ponašanju Adama Adaktara. Kamera će 24 sata pratiti u stopu glavne aktere i prikazivati kako izgleda njihova svakodnevnica.

Bogatstvo Adaktara se zasniva na nekoliko uspešnih biznisa. Sve je počelo kada su 2017. godine otvorili kozmetički salon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se bavi ulepšavanjem žena, a prvenstveno njihovih obrva.

Adam je oženjen Anđelom, koja je inače poreklom Ruskinja, a vezu su započeli još na studijama. U braku su dobili troje dece, dva sina i ćerku. Gospođa Adaktar je u okviru muževljevog pokrenula sopstveni biznis, a radi se o prodaji sočiva u boji.

Na svom Instagram profilu, Adam je objavi sliku, na kojoj se primećuje razlika na njegovom telu. Naime, on se poslužio sočivima i potpuno promenio boju očiju.

Od nekadašnje crne boje, on je dobio prozirno plavu boju očiju.

Nema sumnje da je on ovim postupkom želeo da ispromoviše brend supruge Anđele, ali i da izvrši mali ekspeiment po pitanju svog izgleda.

Da li je Adaktar lepši sa očima plave ili crne boje, sami odlučite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.