ACI LUKASU DRAŽI SITI REKORDS

Izvor: Kurir, 29.Mar.2012, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACI LUKASU DRAŽI SITI REKORDS

Pevač će se i dalje pojavljivati u svim „Grandovim“ emisijama, ali će zbog želje da snimi pesme drugačijeg zvuka objaviti CD pod okriljem druge produkcijske kuće

Preletač!

Aca Lukas napustiće „Grand produkciju“ i svoj novi album izdaće za „Siti rekords“!

Kako Kurir saznaje, pevač će se i dalje pojavljivati u svim „Grandovim“ emisijama, ali će zbog želje da snimi pesme drugačijeg zvuka objaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << CD pod okriljem druge produkcijske kuće.

- Album izlazi za mesec dana - kratko je rekao Lukas za Kurir, ne želeći da komentariše ostale detalje.

Međutim, iz njegove nove produkcijske kuće potvrdili su nam ovu informaciju.

- „Siti rekords“ i „Grand produkcija“ imaju veoma korektnu poslovnu saradnju i odluka o tome da li će neko izdati za jednu ili drugu izdavačku kuću zavisi samo od zvuka koji preovladava na albumu. „Siti rekords“ potpuno stoji iza svih svojih izvođača i s ponosom može da najavi novi album Ace Lukasa - rekao nam je Vladimir Stanojević, PR „Siti rekordsa“.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Aca Lukas napušta Grand produkciju?!

Izvor: S media, 29.Mar.2012

Pevač će se i dalje pojavljivati u svim „Grandovim“ emisijama, ali će zbog želje da snimi pesme drugačijeg zvuka objaviti CD pod okriljem druge produkcijske kuće.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.