ACA SOFRONIJEVIĆ NIKAD SREĆNIJI NA VENČANJU - evo koja devojka mu je ukrala srce: Prelepa plavuša

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 23:05

ACA SOFRONIJEVIĆ NIKAD SREĆNIJI NA VENČANJU - evo koja devojka mu je ukrala srce: Prelepa plavuša

ACA SOFRONIJEVIĆ SMUVAO PRELEPU DEVOJKU

Srpski harmonikaš Aca Sofronijević objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sa novom devojkom, koja je po zanimanju doktorka.

Naime, veza Ace i lepe plavuše je ozbiljna, a njih dvoje su krenuli zajedno da se pojavljuju na događajima.

Kako prenose domaći mediji, Aca je izabranicu upoznao i sa svojim prijateljima, te su zajedno bili i na jednoj svadbi.

Da podsetimo, Aca Sofronijević prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio je u vezi sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk o kojoj je tada pričao da mu je i desna i leva ruka u životu.

- Sanja mi je i leva i desna ruka. Hvala joj što postoji. Ja nju mnogo volim, ona je jedan ozbiljan profesionalac. Mnoge stvari učim od nje i super sarađujemo. Sada radimo produkciju jednog albuma, gde Sanja režira spot za jednu numeru. Ja sam oduševljen šta ona sve zna, šta sve može, koliko je kreativna. Ima moje maksimalno poverenje i hvala joj što je i na taj način deo mog tima - rekao je tada harmonikaš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.