ACA LUKAS NERVOZAN: Bosanac, pobaciću od tvojih komentara!

Izvor: Kurir, 28.Jan.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACA LUKAS NERVOZAN: Bosanac, pobaciću od tvojih komentara!

Ishvalili smo, ishvalili a onda dođe Bosanac. Ovom ne valja ovo, ovom ono, ispade da ne znaju ništa, iznervirano govori član žirija

Nakon nastupa, duela između Uglješe Radonjića i Seada Hodžića žiri se jedva odlučio koji od kandidata će ići u baraž a koji će imati direktan prolaz, ali Aca Lukas se iznervirao zbog Bosančevih komentara.

Naime, svih pet članova žirija imali su samo reči hvale za ova dva kandidata ali kada je došao red da Dragan Stojković >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bosanac kaže svoje mišljenje on je imao i nekih zamerki.

"Bosanac, ja ću da pobacim na tvoje komentare! Šta su pobacili, odlični su bili", rekao je vidno iznerviran Lukas.

"Šta kaže Aca", upitao je Bosanac praveći se da ga nije razumeo.

"Ishvalili smo, ishvalili a onda dođe Bosanac. Ovom ne valja ovo, ovom ono, ispade da ne znaju ništa", objasnio je još izrevoltiraniji pevač.

"Oni su se ravnali, Aco ne razumeš", branio se bosanac.

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.