Izvor: iYupi.com, 21.Feb.2011, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACA LUKAS: JEDVA ČEKAM DA MENJAM PELENE!

Ne plašim se obaveza koje donosi očinstvo. Sonji ću neprekidno biti pri ruci i neće mi biti teško da u pola noći ustajem ako to bude bilo potrebno lNe bih učestvovao u rijalitijima Folk pevač Aleksandar Vuksanović - Aca Lukas će krajem avgusta postati otac po četvrti put. Popularni pevač koji iz prvog braka ima ćerku Miljanu i sinove Lazara i Andreja kaže da mu je svejedno da li će mu supruga Sonja podariti devojčicu ili dečaka.U intervjuu za Press, popularni pevač tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << da se ne plaši obaveza oko bebe i poručuje da će sve svoje estradne aktivnosti obustaviti kako bi svojoj supruzi prvih mesec dana bio non-stop pri ruci.- Ne plašim se obaveza koje donosi očinstvo i jedva čekam da menjam pelene. Inače, ovo će mi biti četvrti put da se ostvarim u najvažnijoj životnoj ulozi i, iskreno da vam kažem, jedva čekam da ponovo osetim to malo biće u svojim rukama. Sonji ću neprekidno biti pri ruci i neće mi biti teško da u pola noći ustajem ako to bude bilo potrebno.S obzirom na to što su vaša deca i Sonjina ćerka porasli, hoćete li i njih da uposlite oko bebe?- Naša deca jedva čekaju da se prihvate obaveza oko bebe. Nema ništa lepšeg od toga kada braća i sestre brinu jedni o drugima. Hvala bogu, mi smo jedna velika porodica i svakako ćemo da angažujemo jedni druge oko svega.Kako vaša supruga podnosi trudnoću, da li vam se čini da je razmažena trudnica?- Nije ona tip razmažene žene. Za sada nema mučninu i odlično podnosi trudničke dane.Vi ste na neki način imali prilike da se nekoliko puta zadesite u rijalitiju, kako vam to izgleda i da li biste pristali da uđete u neki od aktuelnih? O Nataši i Dači... Kako komentarišete celokupnu situaciju oko razvoda Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića? - Za mene taj slučaj glasi ovako: što je babi milo to joj se i snilo, prema tome, verovatno da im nešto smeta oni bi to na početku cele afere i sprečili, tj. ne bi niko znao šta oni rade. Inače, što se njih tiče, meni ništa ne smeta, jer ja to i ne pratim, a i tuđa nesreća me ne zanima. - Meni se ta vrsta televizijskog formata ne sviđa, tako da se ne bih usudio da pristanem na učešće u nekom od njih. Iz rijalitija može da proistekne više negativnih nego pozitivnih stvari, međutim, kada bi ljudi bili malo trezveniji, možda bi sve to onda moglo i da liči na nešto. Ipak, meni se više sviđa „Farma" nego „Dvor", a najmanje „Veliki brat", za koji se zna kako i zašto je nastao.Kakvi su vam planovi što se muzike tiče?- Ove godine planiram da uradim set novih pesama i objavim CD, ali ne mogu da preciziram tačan datum njegovog izlaska. Ipak, beba je na putu i to će mi biti prioritet. Imam velik broj hitova od čega mogu solidno da živim, a srećan sam što su moji nastupi i gostovanja uvek puni.Da li ste putovali tokom zime?- Početkom zime bili smo na odmoru u Dominikanskoj Republici. Planiramo da se uskoro ponovo otisnemo, takođe na neku egzotičnu destinaciju.

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aca Lukas: Jedva čekam da menjam pelene

Izvor: CrveniTepih.com, 21.Feb.2011

Folk pevač Aleksandar Vuksanović - Aca Lukas će krajem avgusta postati otac po četvrti put. Popularni pevač koji iz prvog braka ima ćerku Miljanu i sinove Lazara i Andreja kaže da mu je svejedno da li će mu supruga Sonja podariti devojčicu ili dečaka. U intervjuu za Press, popularni pevač...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.