ACA LUKAS ISKRENO: Hteo sam da budem đubretar!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2015, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACA LUKAS ISKRENO: Hteo sam da budem đubretar!

Meni je taj deo kada se oni zakače za kamion bio fascinantan.Jako sam želeo da se jednog dana i ja provozam tako, ali to nikada nisam uradio, rekao je pevač

Kada su mala, deca zaista imaju čudne želje, a u prilog tome ide i želja koju je pevač Aca Lukas imao kao mali.

Gostujući u jednoj emisji, Aca je pričao kako je, kada je bio dete, maštao kako će jednog dana kad poraste postati đubretar.

Popularni pevač je ovu želju imao jer se svake >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nedelje, kada bi komunalci nosili smeće, divio čikama kako vise na kamionu.

"Meni je taj deo kada se oni zakače za kamion bio fascinantan.Jako sam želeo da se jednog dana i ja provozam tako, ali to nikada nisam uradio", rekao je Lukas.

Istini za volju, verujemo da će mu komunalci sledeći put, ukoliko im neko prenese ovo, ponuditi jedan krug po kraja.

E sad, da li će Lukas pristati, to je već pitanje na koje ćemo teško dobiti odgovor. Mada, nikad se ne zna!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.