ACA BULIĆ PRAVI NOVI BIZNIS ZA ANU? Ćurčićeva hoće da bude GLAVNA, salon lepote je PROŠLOST?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 13:57

ACA BULIĆ PRAVI NOVI BIZNIS ZA ANU? Ćurčićeva hoće da bude GLAVNA, salon lepote je PROŠLOST?

Rešio da je usreći!

Ana Ćurčić godinama unazad drži svoj kozmetički salon, ali dok je bila u rijalitiju, posao i nije baš cvetao, zbog čega ona razmišlja da zatvori salon, kako prenosi pomenuti portal.

Sa druge strane, Aci Buliću je žao da se ona muči za mali novac dok radi tretmane, pa joj je predložio da zatvori salon i bude glavna u lokalu koji planiraju on i Zorica da otvore.

- Ani ne cvetaju ruže u biznisu, razmišlja da zatvori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << salon i pređe u neke druge vode. Aca Bulić i Zorica Marković planiraju da otvore neki ozbiljan restoran u gradu, pa joj Aca predlaže da ona bude glavna za taj lokal u koji bi uložio velike pare. Žao mu je da se muči ceo dan u salonu za neku siću, a sa druge strane, njoj je teško da zatvori nešto za šta se godinama borila - govori izvor.

Aca je predlagao Ani da se odmori od svega i da samo uživa pored njega, ali ona to ne želi jer je navikla da radi.

- Mnogi su joj predlagali da se baci na društvene mreže i da preko Tiktok-a zarađuje, ali ona sebe ne vidi u tome, iako bi tu više novca zaradila, nego u salonu. Ana misli da treba da se bavi nekim ozbiljnijim poslom, a Aca je tu da je podrži i pogura šta god ona izabrala. On joj predlaže i da ništa ne radi, da samo uživa pored njega, ali ona neće da čuje za tu opciju. Žena je navikla da zavrne rukave i zaradi za sebe, ona se bori ceo svoj život, ne zna ta da sedi kod kuće i uživa - završava izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.